Rodi

Voorjaarsbeurs in vernieuwd jasje
'De beurs is nu nog aantrekkelijker voor publiek'

Tijdens de Voorjaarsbeurs in Winkel worden diverse demonstraties gehouden. (Foto's: Pewinieuws.nl)

WINKEL - "Het regionale bedrijfsleven laat zich tijdens de Voorjaarsbeurs 2017 van haar beste kant zien", zegt mede-organisator Jan Schreur vol enthousiasme. De Voorjaarsbeurs wordt zaterdag 4 en zondag 5 februari van 11.00 tot 17.00 uur gehouden in het pand van Jan Schreur Recreatie aan Zandwilg 9-11 in Winkel. De beurs heeft een nieuwe naam en indeling en bovendien zijn veel nieuwe standhouders aanwezig. De toegang is net als de voorgaande edities gratis.


Dit jaar wordt de zevende editie gehouden van de Voorjaarsbeurs. Er zijn echter een paar veranderingen. Schreur: "De oude naam 'Vrije tijd- en Recreatie Beurs' dekte de lading niet meer, daarom is gekozen voor de nieuwe naam 'Voorjaarsbeurs'. Hierdoor kan een bredere groep standhouders zich presenteren aan het publiek." Zo'n dertig kramen met een uiteenlopend aanbod zijn volgend weekend te vinden op de Voorjaarsbeurs. "Van een schoonheidssalon tot tuinmachines. Voor ieder wat wils dus en de beurs is toegankelijk en geschikt voor jong en oud." Naast het veranderen van de naam, is ook gekozen voor een andere indeling op de vloer. "Zo proberen we het elk jaar aantrekkelijker te maken voor het publiek. Het is een evenement waar standhouders hun producten en nieuwste snufjes op allerlei gebied laten zien. We hebben er weer zin in en hopen wederom vele bezoekers te mogen begroeten."

Demonstraties

De beurs is inmiddels voor velen een begrip in de regio. Jaarlijks mag de organisatie zo'n tweeduizend bezoekers verwelkomen. Tijdens dit weekend worden eveneens diverse demonstraties gehouden. De organisatie is in handen van Jan Schreur, Tiny Hoogstraten-Groustra en Theo van der Fluit van Partyboot De Koperen Hoorn en Peter Wittekoek van PeWi's Nieuwspagina.nl.
Oriënteren

Jan Schreur Recreatie presenteert met plezier de nieuwste modellen caravans en campers van onder andere de merken Weinsberg en Knaus en laat iedereen graag de aantrekkelijke occasions zien. De bezoekers kunnen zich oriënteren op een eventuele toekomstige aanschaf door middel van foldermateriaal en deskundig advies. Partyboot De Koperen Hoorn verzorgt de catering zodat de bezoekers in de koffiehoek even kunnen uitblazen van alle indrukken en genieten van een heerlijke appelpunt bij een kopje koffie of een broodje tijdens de lunch. Uiteraard staat de crew van Partyboot De Koperen Hoorn iedereen graag te woord die iets te vieren heeft. Vanaf eind maart is men weer van hartelijk welkom aan boord. Naast het beheer van de website en de Facebook-pagina van de beurs verzorgt Peter Wittekoek (PeWi) nu ook de reclame voor het jaarlijks terugkerende evenement. Tijdens de beursdagen presenteert Wittekoek zijn nieuwsblad en vertelt hij de bezoekers graag over zijn werkzaamheden voor PeWi's Nieuwspagina.nl.
Antieke auto's

Op de bovenverdieping is de verzameling oude motoren en antieke auto’s van Jan Schreur senior te bezichtigen. Ben van Dijk heeft ervoor gezorgd dat vele 'nieuwe' opgeknapte exemplaren te bewonderen zijn. Tijdens de beursdagen wordt ook een loterij gehouden. "De opbrengst voor deze loterij is voor Team Berggeit", zegt Schreur. "Zij gaan 1 juni tijdens het evenement Alpe d'HuZes de Alpe d'Huez bedwingen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF in de strijd tegen kanker." Kijk voor meer informatie op recreatiebeurs.nl.

Artikel geplaatst op zondag 29 januari 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer