Rodi

VBO Makelaar Van Lierop Adviesgroep verwacht succesvolle Open Huizen Route

Irene Langelaan heeft zich als Makelaar/Taxateur aangesloten bij Van Lierop Adviesgroep. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - De voorjaarseditie van de landelijke Open Huizen Route wordt zaterdag 1 april gehouden. Nu de huizenmarkt goed is aangetrokken, verwacht brancheorganisatie VBO Makelaar een hoge opkomst. Ook Van Lierop Adviesgroep uit Breezand heeft weer een selectie opdrachtgevers gemobiliseerd die tussen 11.00 en 15.00 uur hun te koop staande huis open stellen voor bezichtiging.


Naar verwachting wordt 2017 in de gehele breedte een prima jaar voor de woningmarkt. Rob Hoep: "De Open Huizen Route is een prima gelegenheid om op een laagdrempelige manier je te oriënteren op het aanbod. De woningmarkt zit in de lift. Het consumentenvertrouwen is hoog. De vraag naar bestaand aanbod blijft in 2017 toenemen, alle woningtypen maken een stijging door. Maar in de regio zijn er geen hectische toestanden zoals bijvoorbeeld in Amsterdam. De extreem lage hypotheekrente geeft de woningmarkt al een poosje een enorme boost. Door de lage rente kan een gunstige hypotheek worden afgesloten waardoor de woonconsument op beduidend lagere woonlasten uitkomt."

Van Lierop Adviesgroep

Ook bij Van Lierop Adviesgroep merken ze dat de woningmarkt in de lift zit. Rob Hoep: "De woningen worden sneller verkocht en er is ook te zien dat er weer markt is voor woningen met een hogere prijsklasse." Om mee te groeien breidt Van Lierop Adviesgroep daarom het team van makelaars uit. Irene Langelaan zal zich als Makelaar/Taxateur aansluiten. Irene Langelaan: "Bij Van Lierop Adviesgroep heb ik de mogelijkheid om het vak als Makelaar/Taxateur te leren en hierin door te groeien. Daarbij kan ik weer een frisse blik meebrengen in de organisatie."

Artikel geplaatst op zondag 26 maart 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer