Rodi

Paasshow Kroonkeukens Hippolytushoef
Tweede paasdag van 11.00 tot 16.00 uur

Huiskok Wim voorziet iedereen tweede paasdag van hapjes en vertelt over het gebruik van diverse keukenapparaten. Het verkoopteam van Kroonkeukens vertelt deze dag over de vernieuwde showroom en keukentrends. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef houdt weer een gezellige Paasshow op tweede paasdag, maandag 17 april, van 11.00 tot 16.00 uur. "Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige keukenspeciaalzaak in de regio en weten de klanten ons goed te vinden", vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens. "Deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keukentrends."
"In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel interesse is voor een keukenspeciaalzaak in Hippolytushoef en omstreken, daarmee hebben wij inmiddels veel klanten tevreden kunnen maken", vervolgt Kossen. "Wij zijn breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Bovendien kunnen wij een keukenverbouwing binnen een week realiseren. Wij slopen en verwijderen de oude keuken en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken. Met deze all-in service onderscheiden wij ons in de keukenbranche en voorzien wij hiermee in de behoefte van de klant. Tevens hebben wij ons assortiment apparatenmerken flink uitgebreid, zijn wij CBW-erkend en hebben wij onze showroom op een aantal plaatsen vernieuwd. Wij hebben op tweede paasdag diverse activiteiten en onze huiskok Wim gaat koken en lekkere hapjes bereiden en kan men deze dag kennismaken met het gebruik van diverse keukenapparaten. En ATAG doet de vaat, want bij aanschaf van een nieuwe keuken krijgt u de vaatwasser van ons cadeau. Graag tot ziens in onze showroom!"
Kroonkeukens - De Wieken 2 - 1777 HT Hippolytushoef - tel. 0227-760060 - info@kroonkeukens - www.kroonkeukens.com

Artikel geplaatst op zondag 16 april 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer