Rodi

Wildkamp Winkel viert heropening met open dagen

De reden voor een feestelijke heropening is dat het filiaal van Wildkamp in Winkel een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. (Foto: aangeleverd)

WINKEL - Wildkamp filiaal Winkel aan Winkelerzand 13 viert vrijdag 28 april en zaterdag 29 april een heropening van het filiaal. Op deze dag zijn klanten en andere belangstellende van harte welkom om deze bijzondere gebeurtenis aan het Winkelerzand in Winkel mee te vieren.


"Wildkamp biedt door middel van deskundig advies op het gebied van techniek, de juiste oplossingen aan professionals", zegt filiaalmanager Robert Veldman. "Mede dankzij dit deskundige advies is Wildkamp Winkel een toegevoegde waarde voor lokale bedrijven in de regio Noord-Holland." Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp meer dan 45 filialen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met particulieren en ondernemers uit verschillende sectoren.

Investeren

"Zowel op het gebied van producten als op het gebied van klantrelaties hecht Wildkamp veel waarde aan het toekomstperspectief", benadrukt Veldman. Wildkamp investeert veel in duurzame producten die bijdragen aan een betere toekomst, zoals led verlichting. Omdat de klant bij Wildkamp centraal staat, wordt er ook veel geïnvesteerd in een duurzame en sterke relatie met de klant.
Feestelijk heropening

De reden voor een feestelijke heropening is dat het filiaal een geheel nieuwe uitstraling heeft gekregen. "Wildkamp wil voortdurend vooruit blijven kijken, zowel op het gebied van het assortiment als op de uitstraling van de filialen", bevestigt Veldman. Met onder andere een grote verbouwing van het filiaal en nieuwe stellingen moeten de artikelen nog beter tot hun recht komen. Tijdens de open dagen zijn er demonstraties van diverse aanwezige leveranciers. Tevens profiteren bezoekers van tien procent extra kassakorting en zijn er speciale acties. Verder staan een hapje, drankje en live muziek klaar bij Wildkamp Winkel.
Wildkamp Winkel - Winkelerzand 13 - 1731 LR Winkel - tel. 0224-542206 - winkel@wildkamp.nl - www.wildkamp.nl

Artikel geplaatst op zondag 23 april 2017 - 07:00