Rodi

'Mijn-ebike' bouwt fiets om naar een volwaardige elektrische fiets

'Mijn-ebike' uit Wieringerwerf is gespecialiseerd in het ombouwen van de gewone fiets naar een volwaardige elektrische fiets. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Al zeven jaar is 'Mijn-ebike' uit Wieringerwerf gespecialiseerd in het ombouwen van de gewone fiets naar een volwaardige elektrische fiets. "Met recht mag je dan zeggen dat hier heel veel ervaring is opgedaan in de meest uiteenlopende type fietsen en wensen", aldus Eric-Jan List, eigenaar van 'Mijn-ebike'.


Na jaren met diverse merken te hebben gewerkt heeft 'Mijn-ebike' samen met zijn leverancier een paar jaar geleden eigen ombouwsets samengesteld. "Voordeel van de sets zijn dat de motoren nu echt stil zijn, er keus is uit diverse motoren, display en uiteraard accu’s", vervolgt List. "En, niet onbelangrijk, de bekabeling wordt heel mooi in de look van de fiets weggewerkt. Eric-Jan List is een fietser in hart en nieren met kennis van de fietstechniek. "Dus wilt u met ondersteuning fietsen en toch uw eigen vertrouwde goede fiets niet weg doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw fiets te voorzien van elektrische ombouwset. En dat voor zeer concurrerende prijzen. Een A-merk elektrische fiets kost al snel meer dan tweeduizend euro, afhankelijk van de uitvoering en de batterijkeuze. Veel mensen die er een willen aanschaffen, ruilen hun vaak nog goede gewone fiets daarom in. Er zijn daarom veel tweedehands fietsen te koop. Deze jonge gebruikte fietsen zijn voor een relatief gering bedrag te koop, bijvoorbeeld € 400,-. Voorzie zo'n fiets van onze ombouwset en voilà uw eigen zo goed als nieuwe A-merk elektrische fiets met de nieuwste elektrische techniek voor ruim onder € 1.000,- met een 250 watt motor en een actieradius vanaf makkelijk zestig kilometer. De meest uiteenlopende modellen hebben we gehad, denk aan fietsen met een zeer lage instap, xxl-fietsen, driewielers, ligfietsen, nagelnieuwe. Ook hebben we al een paar klanten gehad waarvan we de set weer overgezet hebben op een jonger model. Nieuwsgierig, bel voor een afspraak en kom langs voor een proefrit op onze demofiets."
Mijn-ebike - Schelf 3 - 1771 PE Wieringerwerf - tel. 06-25182058 - mijn-ebike@ziggo.nl - www.mijn-ebike.nl

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer