Rodi

Beautysalon Hollands Kroon en Kapsalon Martine openen samen hun deuren

Marianne Dirksen van Beautysalon Hollands Kroon en Martine Vonderbank van Kapsalon Martine zijn een samenwerking aangegaan. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - Marianne Dirksen heeft, na jaren een salon aan huis te hebben gehad, het besluit genomen om haar salon naar een pand te verhuizen. "Omdat het nu de derde keer was dat er een kans kwam om zoiets te bewerkstelligen dacht ik 'als ik het nu niet doe dan doe ik het nooit meer en blijf ik altijd in een salon thuis aan het werk'", vertelt Marianne.


Haar idee is om er een totaalconcept van te maken zodat klanten op hetzelfde adres voor alle soorten beautybehandelingen terecht kunnen. Via een advertentie kwam Martine Vonderbank bij haar terecht. "Ik had als klein meisje al de droom om een eigen zaak te beginnen", zegt Martine. "Na vier jaar gewerkt te hebben bij een kapsalon in Anna Paulowna en in Schagen, waar ik genoeg ervaring op heb gedaan, zet ik eveneens de stap naar een eigen zaak."
Bij Beautysalon Hollands Kroon kan iedereen terecht voor onder andere pedicure, schoonheidsbehandelingen, voetreflexzonemassage, zonnebank en binnenkort ook voor permanente make-up. Bij Kapsalon Martine kan men terecht voor knippen, verven, wassen, föhnen en coupe soleil.
"Wij nodigen iedereen van harte welkom aan Dirk Lubbertstraat 8c in Breezand. De koffie en thee staat klaar en er is parkeergelegenheid voor de deur. Wij hebben ontzettend veel zin in de samenwerking en gaan er een succes van maken", besluiten de dames enthousiast.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Beautysalon Hollands Kroon - Dirk Lubberstraat 8c - 1764 GZ Breezand - tel. 06-25341424 - www.beautysalonhollandskroon.nl

Artikel geplaatst op zondag 25 juni 2017 - 07:00