Rodi

brom! Een nieuwe brommobiel voor een vast bedrag per maand

(Foto: aangeleverd)

BREEZAND – Een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier rijden voor een vast bedrag per maand. Dankzij brom! kan dat nu al vanaf 199 euro per maand voor een periode van twee jaar, vanaf zestien jaar en ouder. Met dit private lease-initiatief voor brommobielen biedt brom! zowel jongeren als ouderen een opvallend, nieuw mobiliteitsconcept. Autobedrijf Temme aan Molenvaart 357 in Breezand is dealer van brom!


Met het nieuwe private lease-initiatief voor brommobielen speelt brom! in op de huidige behoefte van consumenten om de maandelijkse kosten voor mobiliteit duidelijk en overzichtelijk in kaart te hebben. Met een brom! abonnement rijdt men gedurende twee jaar voor een vast bedrag per maand in een nieuwe brommobiel van Microcar of Ligier. Met uitzondering van de brandstof en verzekering zijn alle kosten – waaronder onderhoud – inbegrepen. Klanten van brom! betalen uitsluitend voor het gebruik van hun brommobiel. Na twee jaar leveren ze hun Microcar of Ligier gewoon weer in, of gaan ze een nieuw abonnement voor een nieuwe brommobiel aan.

Maandelijkse kosten

“Brommobielen worden zowel door jongeren vanaf zestien jaar als door ouderen gereden, maar in beide gevallen vaak maar voor een korte duur. Daarom oriënteren consumenten zich in eerste instantie vaak op oudere en relatief dure gebruikte brommobielen,” verklaart René Hoogeveen van G.M.S. & Import B.V., de initiatiefnemer achter brom!. Brommobiel rijden via brom! is al mogelijk vanaf € 199 per maand met een nieuwe Microcar Dué. Kom naar Autobedrijf Temme voor meer informatie. Een compleet overzicht van de modellen van brom! is beschikbaar op de website www.mijnbrom.nl.
Autobedrijf Temme - Molenvaart 357 - 1764 AR Breezand - tel. 0223-522077 - info@autobedrijftemme.nl - www.autobedrijftemme.nl

Artikel geplaatst op woensdag 05 juli 2017 - 11:35