Rodi

Schilderworkshops bij Galerie Doolaard

De schilderworkshops bij Galerie Doolaard hebben uiteenlopende onderwerpen. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Elly Doolaard van Galerie Kees Doolaard, geeft regelmatig schilderworkshops in haar atelier 'De Keesschuur' aan Middenweg 9b in Anna Paulowna.


In het inspirerende atelier kan men om veertien dagen, op zaterdagmiddag, kiezen voor een workshop. De workshops hebben uiteenlopende onderwerpen zoals zeeschilderen, landschap, bloemen of abstract. Soms dienen de eigen huisdieren als model en worden kippen in het atelier gezet om te poseren. Veelal wordt gewerkt met paletmessen en olieverf. "Een geweldige vrije en levendige techniek, die elders niet vaak wordt aangeboden", aldus Elly Doolaard. Onder professionele begeleiding wordt op forse doeken gewerkt, want bij Doolaard houden ze niet van 'gepruts' op een klein doekje. "Het materiaal, de verf etc., is van prima kwaliteit. Want kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Het is verbazingwekkend wat er vaak uit rolt aan resultaat. Menig deelnemer gaat apetrots met een prachtig doek naar huis. Het is ook mogelijk om, in overleg, met een eigen groep, vriendenkring, familie of bedrijf een workshop te boeken bij ons." Groepen tot maximaal twintig personen kunnen ruim werken in de Keesschuur. Kijk ook op www.keesdoolaard.com voor informatie.
Natuurlijk is er buiten de workshops om altijd veel te genieten en te kijken in het atelier. Exposities, concerten en natuurlijk de ruim gesorteerde winkel in kunstschilderbenodigdheden verdienen ook zeker de aandacht. Kijk ook eens op www.keesdoolaard.com of bel, tel. 0223-621610.

Artikel geplaatst op zondag 09 juli 2017 - 07:00