Rodi

Vakantieplezier bij Kater Funsport
3500 m2 fun voor het gehele gezin

Surfers, funsporters, outdoor- en travelliefhebbers, kampeerders, wandelaars, maar ook thuisblijvers kunnen bij Kater Funsport terecht. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - De vakanties zijn begonnen, Nederland maakt zich op om één of meer weken te gaan genieten. Bij Kater Funsport in Hippolytushoef en Alkmaar gaan ze nog even niet weg vanwege de gezellige drukte in de shops. Beide winkels en de webshop hebben de handen vol aan alle surfers, funsporters, outdoor en travel liefhebbers, kampeerders en wandelaars die hun materiaal op orde willen hebben voor vertrek.


"Wij hebben een zeer groot assortiment dames, heren en kinderkleding, korte broeken, slippers, bikini’s en nog veel meer, van de meest populaire trendy merken", aldus de funspecialist. "Verder hebben wij hoge kwaliteit zonnebrand, zonnebrillen of een regenpak. Ga je het water op tijdens de vakantie? Windsurf herintreder, kitesurfer, of kennis maken met het stand up paddle boarden? Veel specialisme, ervaringen en producten voorradig voor zowel beginners als gevorderden. Voor backpackers, trekkers en stedentrippers hebben wij een breed aanbod hoogwaardige artikelen in beide filialen, van sandalen tot bergschoenen en een dagrugzak tot luxe backpack. Kampeerders kunnen terecht in Hippolytushoef voor een groot aanbod tenten en accessoires, hier bevindt zich tevens een uitgebreid barbecue assortiment in de bbq-shop. Dus voor vertrek eerst langs Kater voor, advies, topmateriaal en een nieuwe outfit. Thuisblijvers zijn natuurlijk ook van harte welkom."
Kijk voor meer informatie op www.kater.nl.
Kater Funsport - Belterlaan 30 - 1777 HM Hippolytushoef - tel. 0227-592840
Kater Funsport - Herculesstraat 57 - 1812 PD Alkmaar - tel. 072-5401428

Artikel geplaatst op zondag 23 juli 2017 - 07:00