Rodi

Landelijke primeur tijdens SuperSale bij MotoPort Hippolytushoef

In de winkel van MotoPort Hippolytushoef vindt de landelijke introductie van de Ducati 1299R Final Edition plaats. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Na een prachtig motorseizoen wordt het bij MotoPort Hippolytushoef tijd om eens flink de bezem door de voorraad te halen. Tal van motoren, accessoires, motorkleding, helmen, laarzen, handschoenen en bagagesystemen mogen weg met kortingen tot wel zestig procent tijdens de jaarlijkse SuperSale!


Vrijdag 6 oktober wordt van 9.00 tot 12.00 uur de SuperSale afgetrapt met de Vroege Vogelactie. Profiteer van één van de vele aanbiedingen en prijsknallers. Zaterdag 7 en zondag 8 oktober is de oude bekende Oene Krist van OK-motorreizen aanwezig. OK heeft informatie over 2018 motorreizen richting Oost-Europa, Centraal-Europa en de Balkan. Laat je vroegtijdig en vrijblijvend informeren over je volgende motorvakantie.

Ducati

Zaterdag om 13.00 uur vindt in de winkel van MotoPort Hippolytushoef de landelijke introductie van de Ducati 1299R Final Edition plaats. Kom langs en ben live getuige van de onthulling van dit unieke staaltje techniek. "Het hele weekend bieden wij, naast alle acties en aanbiedingen, natuurlijk een gratis hapje en een drankje aan. Kom dus gezellig langs tijdens de SuperSale op 6,7 én zondag 8 oktober."
MotoPort Hippolytushoef is op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en speciaal voor het SuperSale op zondag 8 oktober van 11.00 tot 16.00 uur geopend. MotoPort Hippolytushoef is te vinden op industrieterrein Molenveld 7 in Hippolytushoef. Bel voor meer informatie met tel. 0227-591639 of kijk op www.motoporthippolytushoef.nl. MotoPort Hippolytushoef is officieel dealer van de merken Ducati, Yamaha en Honda. "Tevens het adres voor een grote of kleine winterbeurt en winterstalling. Wil je zonder rompslomp van je motor af? Neem dan ook contact met ons op."

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 07:00