Rodi

Modeflitsen bij Borst Mode

Dreamstar is een van de vertrouwde merken van Borst Mode. (Foto: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - Om de herfst- en wintercollectie even goed onder de aandacht te brengen wordt de collectie donderdag 19 oktober door modellen geshowd in de winkel van Borst Mode aan Trambaan 83 in Nieuwe Niedorp. Op deze modedag vindt dit plaats van 15.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur.


De dames laten diverse combinaties zien. "Als u zelf iets aan wilt zien, doen zij dat natuurlijk ook even voor u aan. U krijgt zo een goede indruk van de nieuwe mode en heeft u direct de gelegenheid te passen en rond te kijken", aldus Annemarie van Borst Mode. "Bovendien is het een gezellige aangelegenheid met koffie en wat lekkers. De mode voor dit seizoen is natuurlijk donker met veel zwart, grijs en donkerblauw, maar zeker ook kleurrijk. Veel opvallende prints en warme kleuren, zoals diverse kleuren groen, van army tot flessen groen, oker geel, warm rood. Heerlijk warme en zachte materialen van onder andere de vertrouwde merken Dreamstar, Cecil, Tramontana, Yest, Elvira, In Shape, Suzy Q, Ned en New Star."

Koopjes

Zondag 8 oktober is de winkel geopend van 11.00 tot 17.00. Er is dan ook een braderie bij het winkelhart in Nieuwe Niedorp. "Hier hebben we een kraam vol met knallende koopjes. Als u dan toch in de winkel bent, kijk dan ook even naar onze uitgebreide collectie herenmode van Lerros, Tom Tailor en Martomod. U bent van harte uitgenodigd, parkeren voor de deur, goed advies en gezelligheid! Blijf op de hoogte en volg ons op facebook!"
Borst Mode - Trambaan 83 - 1733 AX Nieuwe Niedorp - tel. 0226-413704

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00