Rodi

Herkenbaar?
Kom dan eens op donderdag naar Optiek Léon voor een gehoortest

ANNA PAULOWNA - In samenwerking met Engel Hoorservice uit Schagen biedt Optiek Léon aan Sluisplein 18 in Anna Paulowna elke donderdag de mogelijkheid om het gehoor te testen en daar een passende oplossing bij te vinden. "Audicien Esther is dan bij ons aanwezig, belt u gerust voor een afspraak", aldus Léon Koks van Optiek Léon.


"Hoort u alles nog goed? Dan staat er dit najaar ook een hoop te gebeuren bij Optiek Léon! De nieuwe collectie is binnen en bestaat uit de nieuwste brillen. Highlights zijn de nieuwe monturen van Etnia Barcelona. Deze kleurrijke collectie is geïnspireerd door de vrijheid die kunstenaars hebben, maar wij vinden ze gewoon mooi."

Etnia

"Echte liefhebbers van Etnia kunnen zaterdag 4 november beter vrij houden in hun agenda; dan is de gehele (zonne)brillencollectie bij ons te zien onder het genot van een hapje en een drankje. Een goed montuur is gezichtsbepalend, maar glazen zijn zichtbepalend. Ook hierin zijn weer veel nieuwe ontwikkelingen en zijn wij in staat door verschillende nieuwe meettechnieken u het beste zicht te geven. Tijdens onze hoogwaardige oogmetingen vertellen wij u hier alles over! Liever geen bril? Ook voor contactlenzen zijn wij bijna dertig jaar het adres voor maatwerk. Met de nieuwste apparatuur en inzichten zijn wij in staat om u hier volledig bij te ondersteunen. Ook hier geldt: kom gerust langs voor een afspraak!"
Optiek Léon - Sluisplein 18 - 1761 BT Anna Paulowna - tel. 0223-533027 - www.optiekleon.nl

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00