Rodi

Open Huis bij Kroonkeukens
Zondag 15 oktober van 11.00 tot 16.00 uur

Huiskok Wim voorziet iedereen van hapjes en vertelt over het gebruik van diverse keukenapparaten. Het verkoopteam van Kroonkeukens vertelt deze dag over de nieuwste keukentrends. (Foto: aangeleverd) (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef houdt zondag 15 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een Open Huis. "Op deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keukentrends", vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens.


"Natuurlijk staat tijdens het Open Huis ook ons verkoopteam klaar om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste keukentrends welke zij in september hebben opgedaan tijdens de Keukenshow in Duitsland", vervolgt Kossen. "Tevens geven wij gratis advies bij de mensen thuis en bieden wij een complete verbouwing- en installatieservice. Ook op het gebied van koken kunnen bezoekers deze dag volop inspiratie opdoen, want huiskok Wim gaat allerlei lekkers koken. Tijdens het koken voorziet hij iedereen van allerlei tips en geeft hij uitleg over de keukenapparatuur."

Keukenverbouwing

"Een keukenverbouwing kunnen wij binnen een week realiseren. Wij slopen en verwijderen de oude keuken en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken." Kijk voor meer informatie op www.kroonkeukens.com en ontdek de mogelijkheden. "Graag tot ziens op zondag 15 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur."
Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en 's avonds op afspraak.
Kroonkeukens - De Wieken 2 - 1777 HT Hippolytushoef - tel. 0227-760060 - info@kroonkeukens.com - www.kroonkeukens.com

Artikel geplaatst op zondag 15 oktober 2017 - 07:00