Rodi

Autoservice Van der Waals ontstaan uit liefhebberij

Stefan van der Waals voor het pand van Autoservice Van der Waals in Wieringerwaard. (Foto: Vincent de Vries / RM)

WIERINGERWAARD - Autoservice van der Waals aan Zuid Zijperweg 66 in Wieringerwaard is gevestigd in de nostalgische melkfabriek van het dorp. "Wij zijn een verrassend veelzijdig autobedrijf", zegt eigenaar Stefan van der Waals.


"Wij verzorgen van APK tot het algehele onderhoud en van reparatie aan uw auto, tot volledige restauratie en onderhoud van uw geliefde klassieker." Autoservice Van der Waals is eigenlijk ontstaan vanuit LPGSHOP.NL. "Wij zijn hét inbouwstation voor een LPG-installatie voor degene die vele kilometers maakt en voordelig én milieubewust wilt rijden. En dit alles met zorg en aandacht. Wij kregen steeds meer aanvragen van onze bestaande klanten die, nadat de auto was voorzien van een LPGSHOP.NL-systeem, ook graag het totale pakket aan onderhoud bij ons wilde laten uitvoeren. Door de vele aanvragen was er geen ontkomen meer aan. Autoservice van der Waals was een feit. Sinds mijn zestiende werk ik in de automotive branche. Mijn vakkennis is verbreed door mijn persoonlijke hobby, Amerikaanse en Duitse klassiekers en youngtimers. Niet alleen het besturen hiervan, maar ook de complete restauratie. Dit heeft mede er voor gezorgd dat ik diverse contacten met de Amerikaanse leveranciers heb. Uit deze hobby is LPGSHOP.NL ontstaan." Voor een afspraak, graag eerst even bellen met tel. 06-26344965. "Neem gerust eens een kijkje in onze werkplaats. De werkplaats is voorzien van alle mogelijke benodigdheden voor onderhoud, modificatie en reparatie aan uw auto", besluit Stefan.
Autoservice Van der Waals - Zuid Zijperweg 66 - 1766 HD Wieringerwaard - tel. 06-26344965 - www.lpgshop.nl - www.autoservicevanderwaals.nl

Artikel geplaatst op zondag 15 oktober 2017 - 07:00