Rodi

Varilux najaarscampagne bij Nick Gras optiek

(Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - "Heeft u zich weleens bedacht hoeveel verschillende activiteiten u op een dag onderneemt? Van werken, sporten, reizen en in de zon. Met uw dagelijkse Varilux multifocale brillenglazen ziet u met één bril op alle afstanden scherp", aldus Nick Gras van Nick Gras Optiek aan Terpstraat 27a in Wieringerwerf. "Maar wist u dat er ook Varilux brillenglazen bestaan met specifieke eigenschappen die uw ogen extra ondersteunen tijdens al deze momenten?"

Advertorial

Uw dag vraagt dus ook om meer dan één bril! Kom snel langs bij ons in de winkel. We hebben een mooie aanbieding voor een tweede bril: U krijgt namelijk het 2e paar glazen cadeau(*)! Voor beeldscherm, zon, sport en meekleurend! Uw dag vraagt om meer dan één bril. Wist u dat Varilux het nummer één merk multifocale brillenglazen wereldwijd is? Met uw Varilux bril ziet u op alle afstanden scherp. Varilux brillenglazen zijn de ideale oplossing voor uw dagelijkse bril. Toch kunnen speciale brillenglazen voor specifieke momenten een uitstekende aanvulling op uw dag zijn.
07.30 uur: naar het werk met de autobril
Klaar om de dag te starten en naar het werk te gaan! Een autobril maakt de ritten aangenamer. Deze voorkomt hinderlijke schitteringen op het wegdek en u geniet van een verhoogd contrast. We kunnen de meekleurende brillenglazen van Crizal Transitions Xtractive aanbevelen: ze kleuren zelfs op achter de autoruit!
09.30 uur: aan het werk met de multimediabril
We zijn de hele dag constant verbonden via allerlei digitale beeldschermen: we werken via de computer, sturen berichtjes met de mobiele telefoon en gebruiken de tablet tijdens vergaderingen. Multimediabrillenglazen helpen de ogen ontspannen bij het kijken naar digitale beeldschermen. Daardoor heeft u minder snel last van vermoeide en droge ogen, of nek- en schouderklachten.
12.30 uur: genieten van de zon met de zonnebril
Heerlijk, naar buiten en genieten van de najaarszon! Zorg wel voor goede UV-bescherming. Wist u dat wij uw zonnebril identiek kunnen maken aan uw dagelijkse Varilux bril? U kiest alleen een andere kleur brillenglazen!
(*) met montuur minimaal €200. Vraag naar de voorwaarden.
Nick Gras optiek - Terpstraat 27a - 1771 AC Wieringerwerf - tel. 0227-600760

Artikel geplaatst op zondag 22 oktober 2017 - 07:00