Rodi

Jan Petter b.v.: specialist in metaal

"Tevens verkopen wij tuin- en parkmachines van hoge kwaliteit." (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Jan Petter b.v. aan De Lange Ring 4 in Anna Paulowna is al jaren een begrip als het gaat om het vervaardigen en vernieuwen van allerlei soorten machines en apparaten. Ook voor oplossingen in het huishouden denken wij graag met u mee. "Ons werkgebied is daarom ook heel breed georiënteerd", aldus Jan Petter.


"Door de werkwijze vast te houden van kwaliteit en duurzaamheid kunnen klanten en collega bedrijven altijd vertrouwen op een product van goede kwaliteit dat jaren probleemloos zijn werk kan doen." Het moet goed en anders doen we het niet, is een van de vaste uitspraken van Jan Petter.

Tuin- en parkmachines

"Bij ons kan men terecht voor alle voorkomende las- en constructie-werkzaamheden in aluminium, rvs, staal en kunststof. Ook is er een aparte afdeling voor machinaal bewerken, zoals draaien, frezen en alle voorkomende verspanende bewerkingen. Tevens verkopen wij tuin- en parkmachines van hoge kwaliteit en bovendien kan iedereen voor onderhoud aan allerlei machines van alle merken bij ons terecht. Goede service en klantvriendelijkheid is waar wij voor staan."
Jan Petter b.v. - De Lange Ring 4 - 1761 AS Anna Paulowna - tel. 0223-533049 - info@janpetter.nl - www.janpetter.nl

Artikel geplaatst op zondag 29 oktober 2017 - 07:00