Rodi

Sieraden en horloges in de spotlights
Leuke activiteiten bij Juwelier Leguit

(Foto: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - Tijdens 'Beleef Het Sieraad' op zaterdag 4 november openen juweliers, goudsmeden en uurwerkmakers hun winkels en ateliers om het publiek alle facetten van hun mooie ambacht te tonen. 'Beleef het Sieraad' is de open dag voor de sieradenbranche. Bij Juwelier Leguit aan Hoefje 9a in Nieuwe Niedorp staan zaterdag 4 november de sieraden en horloges dan ook volop in de spotlights.


"Sieraden schitteren en fonkelen, ze voegen iets toe", aldus Tilly Leguit. "Ze zijn bijzonder en met liefde gemaakt. En dat is wat wij willen laten zien tijdens Beleef Het Sieraad. Tijdens deze dag mag iedereen een kijkje nemen in ons atelier en laten wij graag zien hoe onze horlogemaker en goudsmid te werk gaan. Wij zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Deze dag hebben wij een aantal gratis activiteiten op het programma staan. Zo kan men gratis sieraden poetsen. Kom langs met je sieraden en maak gebruik van onze nieuwe revolutionaire poetsmiddel Coat & Shine. Dit poetsmiddel is gebaseerd op nanotechnologie. Alleen deze dag hebben wij Coat & Shine in de aanbieding. Om 11.00 en 15.00 uur staat de gratis activiteit 'Ouwe meuk of leuk' op het programma. Heb je nog schatten in je sieradenkistje liggen? Altijd al willen weten of het waarde heeft? Wij controleren op echtheid en waar en uit welke tijd het komt. Tevens houden wij jaarlijks workshops op deze dag, alleen dit keer is het in een ander jasje gestoken en kan jong en oud deelnemen. Doe mee met onze vijftien minuten durende workshop 'Sla je naam' in ketting. Deelname aan deze workshop kost € 7,50. Meld je aan via info@juwelierleguit.nl vóór 3 november. Let op vol is vol, maximaal twintig deelnemers. Na aanmelding wordt een tijd afgesproken. Graag tot ziens in ons atelier."
Juwelier Leguit - Hoefje 9a - 1733 AB Nieuwe Niedorp - tel. 0226-411225 - info@juwelierleguit.nl - www.juwelierleguit.nl

Artikel geplaatst op zondag 29 oktober 2017 - 07:00