Rodi

Lange Frans en Martijn Fischer op Polder Events

Lange Frans staat zaterdag 21 april op het podium van Polder Events. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND - Lange Frans, Martijn Fischer en de BAZZOOKAS treden zaterdag 21 april op tijdens Polder Events in de ZAP-hal aan het Ceresplein 1 in Breezand. De voorverkoop is gestart. Zaal open om 19.30 uur.


Eindelijk Hazes. In 2002 kwamen de ideeën om een muziekevenement te organiseren in de ZAP-hal in Breezand. De organisatoren waren het er al gauw over eens dat bij een van de eerste edities André Hazes zou moeten komen optreden. Het plan viel echter in duigen toen Hazes plotseling overleed. Nu jaren later, nadat er een musical en een film over hem gemaakt is staat de verpersoonlijking van hem op het podium. Martijn Fischer heeft twee jaar André vertolkt in 'Hazes de musical' en in de film. Fischer treedt nu met live-band op met alle Hazesklassiekers. 'Bloed, zweet en tranen', 'Kleine jongen', 'de vlieger', Het is koud zonder jou', enzovoort.
Voordat Fischer aantreedt bijt Lange Frans het spits af. De rapper die vooral bekend is door zijn samenwerking met Baas B heeft diverse nummer 1 hits op zijn naam staan. 'Het land van..', 'Moppie,moppie,moppie', 'Zinloos' en 'Zing een liedje voor me Frans', zijn enkele bekende hits van Lange Frans. Frans was te zien in de beste zangers van Nederland en deed mee met de toppers.
Huis dj Marcel Meyer is natuurlijk ook weer van de partij. Marcel niet meer weg te denken bij Polder Events en zal weer op een prominente plek zijn kunsten vertonen: muziek, rook en confetti knallen de zaal in en als de rook is opgetrokken dan ziet iedereen alleen nog zijn grote glimlach.
Last but not least: De BAZZOOKKAS. Nooit van gehoord? Dan is men niet op Zandstock geweest vorig jaar. Deze gasten speelden daar de tent plat met aanstekelijke Nederlandstalige skamuziek. Het blazersensemble,de band en zanger Bas maken er een geweldig feest. 'Put on your dancing Shoes' en ga uit het dak met de band die na dit optreden nooit meer vergeet zal worden.
Voorverkoopadressen: Keurslagerij Niek Kramer aan Molenvaart 31 in Anna Paulowna en Expert Breezand aan Koningsweg 1 in Breezand. Of via www.facebook.com/polderevents.nu

Artikel geplaatst op donderdag 15 maart 2018 - 09:44