Rodi

Lowa Experience trailer bij Schoenmode Kerkhof

De Lowa Experience trailer. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Schoenmode Kerkhof bestaat 90 jaar in 2018 en in dit jaar zullen zij diverse actie's houden. Zo ook zaterdag 24 en zondag 25 maart. Schoenmode Kerkhof en Lowa zetten de Lowa Experience trailer in.


De trailer biedt bezoekers de kans om verschillende topmodellen van LOWA te testen. Maak met de verschillende modellen een wandeling door de Poldertuin en het aangrenzende natuurgebied. Zo kan men tot 5 kilometer de Lowa's aanvoelen en testen. Maar de trailer biedt meer dan alleen het testen van schoenen. Bezoekers kunnen op een leuke en informatieve manier kennis maken met het ontstaan en de achtergrond van het merk. Zo worden de LOWA segmenten uitgelicht in video's die gaan over de oprichting en over hoe een schoen wordt gemaakt. Er is zelfs de mogelijkheid om mee te doen met een Facebook actie door een leuke selfie te maken tussen de Oostenrijkse bergtoppen.
Dus, altijd al een keer deze wandelschoenen willen testen of een ander model van LOWA uitproberen? Kom dan zaterdag 24 en zondag 25 maart gezellig langs bij Schoenmode Kerkhof aan Molenvaart 35 in Anna Paulowna. Doe mee en maak kans op zo'n mooi paar Lowa's. Tevens bij iedere Lowa aankoop een paar gratis wandelsokken ter waarde van €19,95. Ook een lekker bakkie koffie of thee mag natuurlijk niet ontbreken.

Artikel geplaatst op vrijdag 16 maart 2018 - 11:22