Rodi

Paasshow Kroonkeukens Hippolytushoef
Tweede paasdag van 11.00 tot 16.00 uur

Arie Kossen (l) en Pieter Bregman van Kroonkeukens staan tweede paasdag klaar voor bezoekers op de gezellige Paasshow. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens houdt tweede paasdag, maandag 2 april, weer een gezellige Paasshow van 11.00 tot 16.00 uur aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. "Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige keukenspeciaalzaak in de regio en weten de klanten ons goed te vinden", vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens. "Deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keukentrends."


"In de afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat er veel interesse is voor een keukenspeciaalzaak in Hippolytushoef en omstreken, daarmee hebben wij inmiddels veel klanten tevreden kunnen maken", vervolgt Kossen. "Wij zijn breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Bovendien kunnen wij een keukenverbouwing binnen een week realiseren. Wij slopen en verwijderen de oude keuken en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken. Met deze all-in service onderscheiden wij ons in de keukenbranche en voorzien wij hiermee in de behoefte van de klant. Tevens hebben wij ons assortiment apparatenmerken flink uitgebreid en zijn wij CBW-erkend. Op tweede paasdag hebben wij diverse activiteiten. Onze huiskok Wim gaat koken en lekkere hapjes bereiden en men kan deze dag kennismaken met het gebruik van diverse keukenapparaten. Ook introduceren wij de vele mogelijkheden van de Novy afzuigsystemen en kookplaten. Deze stille en efficiënte keukenventilatie en kookplaat in één is van het hoogste kwaliteitsniveau. Met een doordacht design en functioneel gebruiksgemak voor meer comfort in uw keuken en met 5 jaar garantie. Laat u uitgebreid informeren tijdens de gezellige Paasshow. Graag tot ziens in onze showroom!"
Kroonkeukens - De Wieken 2 - 1777 HT Hippolytushoef - tel. 0227-760060 - info@kroonkeukens - www.kroonkeukens.com

Artikel geplaatst op vrijdag 23 maart 2018 - 07:00