Rodi

Elektrisch fietsen met Mijn-ebike

Elke fiets kan opgewaardeerd worden tot elektrisch exemplaar bij Mijn e-bike. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Eric Jan List is al 8 jaar actief met Mijn-ebike. Met zijn bedrijf verzorgt hij de ombouw van een gewone fiets tot een elektrische fiets. Daarmee kunnen liefhebbers van fietsen gewoon hun eigen fiets behouden en 'opwaarderen' tot een elektrische exemplaar.


“Zelf ben ik al jaren fietsliefhebber", vertelt List. "Het voordeel zit hem in het behoud van je eigen fiets. Besluit je later een andere fiets te kopen, dan kan je het hele systeem zo demonteren en op je nieuwe fiets monteren. Het is universeel en bijna op elke fiets te monteren."
"Acht jaar actief met Mijn-ebike betekent ook dat er diverse uitdagingen zijn gepasseerd en elk weer met tevreden afloop. Steeds meer hele mooie projecten. Ligfietsen, side by side, tandems, driewielers enzovoort. Zelfs de schoolgaande jeugd begint mij te vinden om snel en uitgerust naar school te kunnen. En nog verneem ik dat de mensen van het bestaan van mijn bedrijf niet af weten."
Vernieuwingen in het ombouw- assortiment zijn de superstille en krachtige motoren met ruime keus aan display’s. "We bouwen voor-, achter- en middenmotoren in combinatie met een accu naar uw keus. IIk lever de fiets helemaal afgewerkt af. Ik vindt dat de ombouwset weer een geheel moet vormen met de fiets. Ik kan mijn creativiteit bij elke fiets weer kwijt en er gaat geen fiets de werkplaats uit zonder dat ik er achter sta. Het moet gewoon goed en nauwkeurig. Daarnaast werken mijn leveranciers prima mee om kwaliteit en service te kunnen leveren”.
"Naast het ombouwen hebben we ook een assortiment aan aangepaste fietsen om uw mobiliteit te vergroten. En wilt u onderhoud en of een reparatie uitvoeren aan uw fiets? Dat kan ook bij Mijn-ebike Meer weten over mijn bezigheden? Kijk dan op www. mijn-ebike.nl. Of bel met 06-25182058"

Artikel geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 - 14:27