Rodi

Koop een ACD tuinkas bij Tuinluxe

Mark en Niels Deijkers van Tuinluxe. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Tuinluxe opent maandag 2 april, tweede paasdag, het tuinseizoen van 10.00 tot 18.00 uur aan De Wieken 2 in Hippolytushoef. "Alle ACD tuinkas modellen zijn bij Tuinluxe verkrijgbaar", zo vertellen de heren Deijkers. Drie weken geleden was Tuinluxe nog te vinden op de beurs ‘Tuinidee’ in de Brabanthallen van Den Bosch, waar zij als vertegenwoordigers van ACD tuinkassen en serres fungeerden.


"Nu de laatste vrieskou het land verlaat, is het tijd om te vieren dat u de tuin weer in kan. Tijdens onze open dag verwelkomen wij u graag met een kop koffie of thee en genoeg beeldmateriaal van alle soorten ACD tuinkassen. Daarnaast vertellen wij waarom u bij onze tuinkassen geen extra fundering nodig heeft, hoe makkelijk u hem zelf kan monteren, de 12 jaar garantie en alle opties die mogelijk zijn in de stormvaste tuinkassen."
"Vergeet de serres en de buitenkeukens niet", zegt Mark Deijkers. "Onze kunststof prieeltjes met dubbelglas en diverse stijlen kunnen zowel als vrijstaand gebouw als aanbouw worden ontworpen. Van Scandinavische oorsprong zijn deze Nordic serres uitermate geschikt om in te wonen en te verblijven, zelfs met het weer van afgelopen periode."
"De buitenkeukens die Tuinluxe in samenwerking met Robert Tediek uit Breezand ontwerpt, en maakt zijn er ook te bewonderen voor de liefhebber. Het ‘warme eikenhout’ wat u tegemoet komt, afgewerkt met een strak natuurstenenblad en een glimmende Cadac barbecue maakt dat u niet kan wachten op het buiten kook seizoen. Groente, kruiden, vlees en eetbare planten kunt u hiermee perfect bereiden."
Bezoek maandag 2 april de open dag en de showroom van Tuinluxe van 10.00 tot 18.00 uur aan De Wieken 2 in Hippolytushoef, tel 0224-227668. E-mail: info@tuinluxe.nl. Zie voor meer informatie: www.tuinluxe.nl

Artikel geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 11:50