Rodi

F1 Computers helpt klanten alweer twintig jaar

Frans Schurer van F1 Computers. (Foto: Vincent de Vries / RM)

OUDESLUIS - Service, verkoop, reparaties en onderhoud; dat zijn nog steeds de elementen waardoor F1 Computers alweer twintig jaar aan de weg timmert. Begonnen in 1998 in Den Helder maar sinds 2001 huist de computerzaak van eigenaar Frans Schurer in Oudesluis en tot volle tevredenheid. "Het is zeker een mijlpaal dat F1 Computers twintig jaar bestaat en in die tijd heb ik de volledige opmars van de computer mee gemaakt, maar vooral veel tevreden klanten kunnen helpen."


Service verlenen en reparaties uitvoeren zodat zijn klanten binnen 24 uur weer aan de slag kunnen, daar doet Schurer het voor. "In de huidige maatschappij kun je niet meer zonder computer. Dan is het zaak dat de computer, tablet of laptop het dus snel weer doet. Door mijn 20 jaar ervaring kan ik elke reparatie uitvoeren."

De winkel

"Met een groot assortiment aan onderdelen en gebruikersartikelen kunt u altijd direct terecht bij F1 Computers, mocht er iets niet op voorraad zijn wordt dit binnen één dag geleverd. Een nieuwe Computer of Laptop wordt in samenspraak met de klant op maat samengesteld en geleverd in één á twee dagen."
Langer mee

Met het voortschrijden van de technologie worden de computers steeds kleiner. Dat vormt voor Schurer een uitdaging bij het uitvoeren van een reparatie. "Vanuit de fabrikant is dat logisch, omdat zij vooral willen dat hun klanten een nieuw apparaat aanschaft in plaats van te laten repareren. Zonde, want veel computers kunnen veel langer mee, meestal met een paar aanpassingen draait hij zo weer als nieuw."
Refurbished

Naast de verkoop/reparatie van computers, Mac, laptop en tablet heeft F1 Computers ook refurbished computers en laptops in de verkoop. Het voordeel van deze refurbished computers en laptops is uiteraard de prijs, maar het is ook beter voor het milieu. "Waarom iets weggooien als het nog goed is."
F1 Computers is te vinden aan Noorderweg 8 in Oudesluis, 0224-223829 / 06-53932811. E-mail: info@f1computers.nl. Zie ook: www.f1computers.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 - 10:24