Rodi

Voorjaarstrends bij ShoePlaza

Een model van Hinson uit de mannencollectie van ShoePlaza. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Shoppen voor een nieuwe outfit in Wieringerwerf? Dat kan in aantal mooie kledingzaken en een hele mooie schoenenzaak. Lekker op het gemak want het is gratis parkeren voor de deur. Wie voor verrassingen gaat, de laatste trends volgt, van nieuwe merken en van mooie schoenen houdt die de aandacht op de voeten richten, dan zit men bij ShoePlaza goed.


Dé trend is de witte sneaker. Sportief, super modisch of robuust op plateau zolen. In basic of modieuze uitvoering worden deze modellen door jong en oud bij elke look gedragen en gaan deel uit maken van vrijwel elke garderobe.
Ontdek bij ShoePlaza net die witte trendy sneaker van K-Swiss, dat perfect passende model van Paul Green, de luxe snitten van Nero Giardini of dat juiste model van de bekende merken Wolky en Ecco. Maak kennis met de zeer uitgebreide Gabor collectie met de inmiddels beroemde Rolling Soft lijn. Probeer ze uit in de winkel. Is het gewilde Gabor model in de juiste maat of kleur even niet voorradig bij ShoePlaza dan kunnen ze altijd besteld worden voor de klant. Binnen enkele dagen in huis.
Spot bij ShoePlaza het prachtige out of the box merk Laura Vita. Verrassend qua look en kleurstelling of ga voor de elegantie en vrouwelijk stoer van Via Vai en M-Jus. Voor het eerste zomerbriesje hebben ze nu al heel veel slippers en sneakers van Fit Flop in huis. Eenmaal gedragen wil men niet meer anders.
Voor de mannen een mix en match van geklede schoenen tot sportieve sneakers met good looking modellen voor de échte schoen liefhebber. Bij de kids gaat ShoePlaza dit jaar voor zowel dicht als hoog zomers van onder andere Birkenstock, Shoes Me en Sketcher.
Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan www.schoenentic.nl waar een aanzienlijk gedeelte van de nieuwste collectie gepresenteerd staat met duidelijke foto's. Geniet van de zorgvuldig uitgezochte collectie. Het team van ShoePlaza verwelkomen de klanten graag in de winkels in Wieringerwerf en Bovenkarspel.

Artikel geplaatst op donderdag 05 april 2018 - 14:13