Rodi

Oog voor ogen, hart voor het vak

Bij Optiek Léon bedienen ze klanten op maat. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Een bril is meer dan alleen een montuur en een paar glazen; het is de optelsom van vakmanschap, precisie en aandacht. Daar ziet de drager niks van, maar dit bepaalt wel voor een groot gedeelte hoe men kijkt. Bij Optiek Léon begint een goede bril daarom bij een uitgebreide meting; hoe men kijkt met de bril is het belangrijkst. Daarom laten ze de klant altijd zien wat men met de nieuwe bril gaat zien. Uiteraard wordt de meting gedaan door een gediplomeerde opticien.


Uiteraard is de nieuwe collectie monturen ook weer aanwezig. Naast de bekende toppers van Blackfin, Cazal, Silhouette en Etnia hebben zij ook Yellow's Plus voor de klant. Deze handgemaakte Japanse monturen zijn minimalistisch en van een ongekende kwaliteit.
Liever geen bril? Ook voor contactlenzen zijn zij in staat om op maat te bedienen. Liever geen contactlenzen in overdag? Dan zouden nachtlenzen een optie kunnen zijn!
Zoals men misschien weet werkt Optiek Léon samen met Engel Hoorservice uit Schagen. Op elke donderdag kan men hiervoor (op afspraak) terecht. Een probleem met het hoortoestel maar geen zin om een afspraak te maken? Na 16.00 uur is het inloop spreekuur en helpt de audicien klanten graag.
Draagt men geen bril, lenzen of gehoortoestel, maar wel nieuwsgierig hoe het met het zicht of gehoor gesteld is? Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei houdt Optiek Léon de Oog en Oor dagen waarbij men voor een gratis screening zonder afspraak langs kan komen.
Kortom; voor de beste brillen, (nacht)lenzen,oog- en oorzorg hoeft men niet verder te kijken dan Optiek Léon aan Sluisplein 18 in Anna Paulowna. Zie ook: www.optiekleon.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 16:54