Rodi

Haarlijn10 @Pure Pigments

De kleurspecialisten van Haarlijn10 werken met @ Pure Pigments. (Foto: aangeleverd)

BREEZAND/JULIANADORP - De kleurspecialisten van Haarlijn10 stappen binnen in een nieuwe oneindige wereld van kleurcreativiteit. Dankzij dit fantastische product bereiken zij een nieuw niveau in kleurexpertise. De zes geconcentreerde kleuren van @Pure Pigments voegen een uniek spel van kleurreflecties toe aan de Goldwell kleur. Pure yellow, pure orange, pure red en pure violet creëren levendige kleuren en effecten. Pearl blue en matte green verzachten en voorkomen ongewenste warme kleuren.


“De manier waarop wij als artiesten het haar kleuren is volledig opnieuw uitgevonden", aldus Agnes Westerman, Goldwell International Artist, Nederland.
Elumenated Hair Color is het resultaat van @Pure Pigments die de kleurdiepte en dekking van Topchic haarverf en Colorance omhullen met een kleurlaag vol uitzonderlijke briljantie en glans. Deze verschillende kleurlagen creëren een bewegend 3D-effect dat verandert en verloopt afhankelijk van de lichtinval.
HD3 Color Technology in @Pure Pigments is de volgende generatie van direct kleurende technologieën van Goldwell. Deze baanbrekende innovatie creëert lang houdbare, multidimensionale, hoogwaardige kleurresultaten voor unieke lichtreflecties en uitzonderlijke glans vanuit elk perspectief. Het verandert haarkleuringen in Elumenated Hair Color.
Dit is de volgende generatie van direct kleuringen van Goldwell: De HD3 Kleurtechnologie in @ Pure Pigments creëert een uniek spel van kleurreflecties.Bij Haarlijn10 zijn ze er trots op dat hun kleurspecialisten als eerste groep in Nederland geschoold zijn om met dit fijne product te mogen werken.
Voordelen: Gemiddeld 63 procent meer glans, dan bij een normale haarkleur. Boost de kleurintensiteit van het haar tot drie keer. Twee keer meer bestand tegen kleurvervaging.
Haarlijn10 is te vinden aan Ceresplein 24 in Breezand, tel. 0223-523290 en in Julianadorp in Winkelcentrum De Riepel aan Schoolweg 41, tel. 0223-644082. Zie ook: www.haarlijn10.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 16:27