Rodi

Liberatus Counseling en Coaching

Annet de Graaf. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - "Mijn naam is Annet de Graaf en ik heb een eigen praktijk aan huis: Libertus Counseling en Coaching. Ik ondersteun mensen om moeilijke situaties te overwinnen. Dit doe ik door het geven van stresscounseling, mindfulness en/of reiki", aldus Annet de Graaf.


Stresscounseling houdt het volgende in: "Iedereen ervaart wel eens stress. Een beetje stress is niet erg, is eigenlijk gezond. Je reageert alerter en bewuster waardoor je je taken beter kan uitoefenen. Als men zich daarna maar kan ontspannen. Soms lukt dit niet. Stress kan zo hoog oplopen dat men nergens meer toe in staat is en dat is het begin van een burn-out."

Mindfulness

"Door het doen van Mindfulness ervaar je innerlijke rust en kan je moeilijke situaties beter overzien. Een typisch een onderdeel van Mindfulness is: situaties niet veroordelen, accepteren en loslaten. Leven in het hier en nu." In Wieringerwerf wordt weer een nieuwe Mindfulness training gegeven op de woensdagavond (in groepsverband vanaf 25 april, om de week).
Reiki

"Door middel van handoplegging geef ik je extra levensenergie door. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Spanningen kunnen zich vast gaan zetten in je lijf, er treden blokkades op. Door middel van handoplegging kan ik deze blokkades versoepelen. Na de behandeling van ongeveer een half uur zul je je energieker en bevrijd voelen!"
Zie voor meer informatie: www.liberatus.nl of neem contact op per e-mail: info@liberatus.nl of tel. 06-51728471.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 08:55