Rodi

Nieuwe naam en concept voor Van der Plas woonprofessionals

Astrid en Mark van der Plas van Van de Plas woonprofessionals in Breezand. (Foto: Vincent de Vries / RM)

BREEZAND - Van der Plas woonprofessionals is de nieuwe naam van de zaak die al jaren in Breezand te vinden is aan Burgemeester Lovinkstraat 50. Met de nieuwe naam en de aansluiting bij de Homemade by-organisatie betreedt de speciaalzaak een nieuw pad, vertelt Astrid van der Plas. "Wij gaan ons nog meer op advisering van de woninginrichting richten. In combinatie met het aanbod wat wij al leverden kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo maken wij van het huis een thuis."


In de afgelopen vijf maanden heeft Van der Plas woonprofessionals een metamorfose ondergaan. Zo is er een nieuwe vloer gelegd in de zaak van 180m2 groot en is het geheel aangepast aan de stijl van Homemade by. "In de tussentijd waren wij gewoon open. Klanten konden dus met eigen ogen zien hoe wij de showroom aan het veranderen waren. Dat nodige gelijk uit tot leuke gesprekken over het nieuwe, unieke woonconcept en de naamsverandering", legt Astrid uit.

Moodboards

De overzichtelijke kleurstellingen in de zaak geven klanten gelijk een beeld wat er zoal te vinden is op het gebied van woninginrichting. Bij Van der Plas woonprofessionals kan men terecht voor verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen, PVC- en laminaatvloeren of tapijt. Een compleet assortiment, waarbij alles onder één label valt en uit te zoeken valt onder één dak. Astrid: "Wat wij steeds vaker zien is dat mensen goed voorbereid naar de zaak komen en aan de hand van plaatjes een beeld hebben van wat ze willen. Voor wie echter geen idee heeft hebben wij speciale moodboards die als steun voor de vernieuwde woninginrichting kunnen dienen. Onze verschillende productgroepen zijn makkelijk te combineren tot een mooi totaalplaatje. Zo kun je gericht een keuze maken die bij de eigen smaak past."
Uit handen

Naast het aanschaffen van de producten uit ruime assortiment biedt Van der Plas Woonprofessionals de mogelijkheid om het werk uit handen te laten nemen door de eigen stoffeerders en schilders. "Die dienst bieden wij zowel aan bedrijven als particulieren."
Van der Plas woonprofessionals is te vinden aan Burgemeester Lovinkstraat 50 in Breezand, tel. 0223-521296. Zie voor meer informatie: www.vanderplasprofessionals.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 13 april 2018 - 08:31