Rodi

'Acupunctuur in een westers jasje'

Jan Oud. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN - Al 20 jaar is Jan Oud als acupuncturist werkzaam. Hij heeft een praktijk in Kolhorn en in Langedijk. Zijn kennis en kunde als fysio en manueel therapeut worden vaak ook in de behandelingen toegepast. “Ik heb een goede methode ontwikkeld om de acupunctuur met deze therapieën te combineren om zodoende tot een beter en sneller resultaat te komen “.


Hij heeft zich daarnaast via de opleiding sportacupunctuur gespecialiseerd in het behandelen van blessures zoals tenniselleboog, schouderklachten, zweepslag, verstuikte enkel, knieklachten enzovoort. "Ik pak niet alleen de klacht aan maar ook de onderliggende oorzaken waardoor de kans op herhaling of chronisch worden veel kleiner is en de genezing sneller“.
Bij een behandeling worden hele dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke acupunctuurpunten geplaatst. Bij kinderen of angst voor naaldjes kan laseracupunctuur worden toegepast. Zo kunnen meer dan 50 klachten worden behandeld zoals migraine, vermoeidheid, rug en nekklachten, eczeem, slaapstoornissen, darmklachten, rookverslaving, stress, burn-out en overgangsklachten. Met een computergestuurd meetsysteem kan preventief een gezondheids - en energiemeting worden gedaan om klachten te voorkomen of de oorzaak van een chronische aandoening te achterhalen.
Kijk voor meer informatie op www.acupunctuuroud.nl , bel 06-13764813 of mail: contact@acupunctuuroud.nl. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering.

Artikel geplaatst op donderdag 19 april 2018 - 11:07