Rodi

Cursus mindful mediteren

ANNA PAULOWNA - Je leven veranderen in vijf weken met behulp van meditatie, kan vanaf vrijdagavond 25 mei. Vanaf deze datum gaan Karin en Robert Gilhuijs in hun praktijkruimte van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en verander je leven in vijf weken aan Molenvaart 297 in Anna Paulowna.


Een inspirerende nieuwe cursus over aandacht naar jezelf en de verandering van negatieve gedachten naar positieve gedachten. In deze cursus leren deelnemers onder andere met speciale meditatieoefeningen leren hoe ze gewenste veranderingen kunnen bewerkstelligen vanuit positiviteit en vertrouwen in zichzelf. Men zal ervaren hoe het hen verder helpt in het leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust van meditatie wilt ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata: vrijdag 25 mei en 1, 8, 15, 22 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie en opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op met tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op zaterdag 05 mei 2018 - 11:57