Rodi

Volop keuze aan perkgoed bij Tuincentrum Hollander

Peter van Tuincentrum Hollander laat zien dat er meer dan genoeg keuze is aan perkgoed. (Foto: Vincent de Vries / RM)

BREEZAND - Met recht mag Tuincentrum Hollander een topper in tuinen worden genoemd. Het allround tuincentrum staat immers garant voor kamer-, kantoor- tuin- en terrasbeplanting, tuinaanleg, -onderhoud en architectuur, dier- en dierbenodigdheden en veel sfeer- en decoratieartikelen. Een rondje door het bedrijf dat zo'n anderhalve hectare meet, is dan ook beslist geen straf.


Tuincentrum Hollander is elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Met Bevrijdingsdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en Hemelvaartsdag van 11.00 tot 17.00 uur. Dagen bij uitstek om op zoek te gaan naar zomerse bloeiers die er volop verkrijgbaar zijn. "Naast de nodige bomen en heesters hebben we nu heel veel eenjarige planten in huis waar je - als je ze in deze periode plant - tot eind september plezier van hebt. Deze tuin-, kuip- en hangplanten vormen momenteel de hoofdmoot in ons bedrijf. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en kleuren", meldt bedrijfsleider Martien Huiberts die er met zijn trouwe team voor zorgt dat het tuincentrum bij de tijd blijft. Zo is de volledige dierenafdeling veranderd en in het nieuw gestoken. Naast het grote aanbod perkplanten biedt het Breezandse tuincentrum de klant een groot aanbod aan tuinmeubelen, van de populaire loungesets tot verstelbare stoelen. "Het betreft hier een keuze uit zowel bekende als minder bekende merken, maar altijd van een goede kwaliteit en tegen lage prijzen."
Maar er is nog zoveel meer, want met de zomerse warme dagen in aantocht kan een barbecue niet ontbreken. En ook deze zijn in vele varianten verkrijgbaar. De al genoemde sfeer- en decoratieartikelen doen de rest, dus ga vooral eens langs bij Tuincentrum Hollander en doe inspiratie op. Het tuincentrum is gevestigd aan de Schorweg 99b in Breezand.
Voor meer informatie: www.tuincentrumhollander.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 04 mei 2018 - 11:43