Rodi

Keuken verbouwen kan in een week

Kroonkeukens verzorgt de complete keukenverbouwing in een week. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - De keuken is een belangrijk onderdeel van een woning. Als de keuken aan een verbouwing toe is, is het dan ook belangrijk dat dit snel en vakkundig aangepakt wordt. Dus geen langdurige verbouwingsoverlast in huis. Kroonkeukens garandeert dat een verbouwing van een keuken in één week klaar kan zijn.


"Voordat u ervoor kiest om uw keuken te laten verbouwen moet u natuurlijk goed nadenken over wat u precies wilt en wat uw budget is. Wij helpen u graag bij deze keuze", aldus Arie Kossen en Pieter Bregman van Kroonkeukens. "Neem eens een kijkje in onze showroom en beleef de recente keukentrends. Ook voor keukenapparatuur zijn wij het juiste adres. Wij geven tot wel acht jaar garantie op onze apparaten."

Complete verbouwingsservice

Bij een verbouwing van een keuken komt veel kijken. De oude keuken moet bijvoorbeeld verwijderd en afgevoerd worden. Verder moet er worden gesloopt, gestuukt, geïnstalleerd, betegeld, gemonteerd en afgewerkt. Ook moeten misschien wel leidingen worden verlegd of moet de vloer na de keukenverbouwing hersteld worden. Dit alles wordt door Kroonkeukens uit handen genomen. Kroonkeukens voert alle werkzaamheden met zo min mogelijk overlast uit. "Wij zijn een CBW-erkende keukenzaak, u bent dus verzekerd van uw aankoop en u heeft zekerheid van afbouwgarantie." Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een complete verbouwing van een keuken binnen een week? Kom dan langs bij Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef of bel naar: tel. 0227-760060.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 - 07:00