Rodi

Boudewijn Hosmus timmert aan de weg

Rick en Boudewijn schudden elkaar de hand. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Op het nieuwe industrieterrein Kruiswijk 3 in Anna Paulowna verrijst het nieuwe bedrijfspand van Boudewijn Hosmus Keukenambacht.


Boudewijn groeide met zijn team op zijn huidige locatie in Breezand uit zijn jasje en heeft er voor gekozen om een volgende stap te maken en een nieuw pand te bouwen. Naast productie van keukens en meubilair, komt er in het pand ook een showroom. Op deze manier kan de klant nog beter geïnformeerd worden en zien wat de meerwaarde is van een volledig handgemaakte keuken.
Naast een expansie van bedrijfsruimte was er ook op logistiek gebied uitbreiding nodig. Afgelopen week leverde Rick van Lierop van het gelijknamige autobedrijf uit Anna Paulowna een bedrijfswagen aan Boudewijn. Rick verkoopt naast de aanwezige voorraad ook op zoekopdracht. Rick: ”Boudewijn heeft zijn wensen aangegeven en daar hebben we een passende bedrijfsauto bij gevonden.” Het betreft een Mercedes Sprinter met meubelbak en laadklep. Zo vertelt Boudewijn: ”Deze wordt ingezet om de nieuwe keukens naar de nieuwe eigenaren te brengen.”
Tevens is de nieuwe bedrijfswagen is de huisstijl bestickerd, zodat iedereen weet waar al dat moois naar toe gaat. Beide Polderse ondernemers schudden elkaar de hand en zijn het er over eens: "Kwaliteit staat voorop".
Rick van Lierop is te vinden aan Spoorsingel 15 in Anna Paulowna, tel. 0223-533360.

Artikel geplaatst op vrijdag 18 mei 2018 - 10:39