Rodi

Hubo Broers vernieuwd in Breezand

BREEZAND - Hubo Broers is al jarenlang een bekende naam in Breezand en zal ook zeker niet verdwijnen. Toch krijgt de winkel een nieuw uiterlijk, zowel buiten als binnen. Sinds november heeft Hubo landelijk een geheel nieuwe huisstijl en is Hubo een nieuwe weg ingeslagen waarbij ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. Persoonlijke service middels vakmanschap is een hele belangrijke pijler binnen de formule.


Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal, dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen. “Hubo is vernieuwd, het stof is er af. Er is een duidelijke toekomstvisie geformuleerd welke nu omgezet wordt in de praktijk. De winkels krijgen allen dezelfde uitstraling en daarmee zien ook wij de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus Monique Broers van Hubo Breezand. “De wereld om ons heen verandert en daar sluiten wij onze ogen zeker niet voor. Maar het vraagt om ondernemerschap, vernieuwen en lef. Hubo ziet zichzelf als keizer van de service. Wij leggen de focus op persoonlijk contact, het helpen van onze klanten. Een totaaloplossing bieden, dat is waar het om draait. En dit voor zowel de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser.”
Naast Hubo kan men op hetzelfde adres ook nog steeds terecht voor Veranda Broers, een lokale specialiteit van deze ondernemer. Daarnaast kan men bij Bouwbedrijf P. Broers BV nog altijd terecht voor bouwtechnisch vakmanschap. Een ideale combinatie, waarbij een goedgevulde bouwmarkt en showroom met kasten/deuren en veranda’s, gecombineerd wordt met vakmensen in de buitendienst. Dat is pas ontzorgen!
Momenteel wordt de bouwmarkt gerestyled, zowel binnen als buiten, maar donderdag 31 mei nodigen zij iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te profiteren van leuke aanbiedingen. Zo is de bouwmarkt weer klaar voor de toekomst, om de klanten op de juiste manier op weg te helpen!

Artikel geplaatst op donderdag 24 mei 2018 - 12:02