Rodi

Mix van culturele sferen bij Mi-Casa
Zaterdag 9 juni open dag woon- en lifestylewinkel in Wieringerwaard

Melissa Bemelmans van Mi-Casa Home & Living. (Foto: Vincent de Vries / RM)

WIERINGERWAARD - "Leuk dat ik me hier even aan jullie kan voorstellen. Mijn naam is Melissa Bemelmans, moeder van drie stoere jongens. Ik vond het thuis altijd al erg leuk om met mijn interieur, en de styling hiervan, bezig te zijn. Uiteindelijk merkte ik dat ik meer ruimte nodig had om mijn creativiteit hier in kwijt te kunnen. Zo is het idee ontstaan voor Mi-Casa."


MI-Casa is een woon-en lifestylewinkel, gevestigd in een oude loods, met een mix van culturen en sferen uit landen zoals Hongarije, Roemenie, India en Indonesië. Bezoekers vinden er veel unieke items die nergens anders te vinden zijn! Mi-Casa heeft handgemaakte producten in het assortiment, voorzien van prachtig houtsnijwerk waardoor er geen tweede hetzelfde is. Dit maakt deze producten zo uniek!
De woonwinkel heeft naast meubels ook een breed assortiment aan accessoires. Of je nu gek bent op een industriële look, of wegdroomt bij een Scandinavisch of landelijk interieur, bij MiCasa zijn de leukste items voor iedere woonstijl te vinden.
"Na een periode van klussen en opbouwen is de winkel nu echt geworden zoals ik het voor ogen had", vertelt Melissa. "Ik ben ontzettend trots en blij met het eindresultaat en wil dit graag met jullie delen. Daarom organiseer ik een open dag op zaterdag 9 juni. Ik hoop jullie op deze dag van 14.00 tot 20.00 uur te mogen begroeten in mijn gezellige winkel."
Tijdens deze open dag worden bezoekers voorzien van heerlijke hapjes, drankjes en live muziek! Ook is er op deze dag een springkussen voor de kleintjes, waardoor ouders even ongestoord kunnen rondkijken. "Om de feestsfeer nog meer te verhogen, geef ik die dag op het gehele assortiment 10 procent korting!", besluit Melissa.
Mi-Casa Home & Living is te vinden aan Zuidzijperweg 1 in Wieringerwaard.

Artikel geplaatst op vrijdag 01 juni 2018 - 14:46