Rodi

Tuinmachine nodig?

Het team van TuinmachineService Mart Boukes. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN - Tuinmachines maken tuinonderhoud lichter en leuker. De vraag is alleen: 'wat is de beste keuze voor mijn tuin, mijn wensen én mijn budget?' TuinmachineService Mart Boukes geeft antwoord. “Want als je mensen met een verkeerd product naar huis stuurt, komen ze nooit meer terug”, aldus Richard Boukes. En hij kan het weten. Het Kolhornse bedrijf bestaat én groeit al dertig jaar.


De showroom staat vol met hakselaars, houtklovers, kettingzagen, elektrische snoeischaren, zit-, loop- en robotmaaiers. Van basisuitvoering tot de nieuwste topmodellen. Momenteel zijn de accumachines sterk in opmars. Jolanda Boukes: “Veel beter voor gebruiker en milieu, en minstens zo goed presterend als hun lawaaierige, benzine slurpende soortgenoten.”

Dertig jaar groei

Hoe anders was dat dertig jaar geleden. Als manusje van alles bij Agrifirm besloot Mart Boukes de grasmaaiers zelf te verkopen. Het assortiment en de klantenkring namen ieder jaar grotere vormen aan. Een verhuizing, vele innovaties en drie decennia verder runnen zijn drie kinderen de zaak. En die groeit nog altijd. “Kwestie van bijblijven, persoonlijk advies en goede service geven”, aldus Jolanda Boukes. “Dan doet mond-tot-mondreclame de rest.”
Langere levensduur

Net als elk apparaat hebben ook tuinmachines nu en dan onderhoud nodig. Daarmee blijft de machine optimaal werken en gaat hij langer mee. “Of je nu hovenier bent of particulier, niets is frustrerender dan een apparaat dat je in de steek laat”, weet Marcel. “Onze service bespaart klanten een hoop ongemak en kosten. Met andere woorden: kies een product dat bij u past én een dealer met eigen werkplaats. Dan gaat u altijd met een zonnig humeur de tuin in!"
TuinmachineService Mart Boukes is te vinden aan Havenweg 12 B in Kolhorn, tel. 0224-531441. Zie ook: www.martboukes.nl

Artikel geplaatst op donderdag 14 juni 2018 - 10:44