Rodi

AB Vakwerk Middenmeer weer helemaal bij de tijd

Regiovestiging van AB Vakwerk in Middenmeer. (Foto: aangeleverd)

MIDDENMEER - Na maanden van keihard werken is de verbouwing van de regiovestiging van AB Vakwerk aan de Industrieweg 60 in Middenmeer klaar! De eer is aan burgemeester Jaap Nawijn van de gemeente Hollands Kroon om het kantoor donderdag 28 juni te heropenen.


Commercieel directeur Kasper van der Molen is te spreken over het eindresultaat: "Ons kantoor is weer helemaal bij de tijd! Voor het creëren van een open ruimte hebben we verschillende muren doorgebroken. Accountbeheerders hebben nu direct contact met medewerkers én opdrachtgevers die binnenstappen.”

235.000 uur arbeid

Het team van accountbeheerders organiseert het werk van circa 550 medewerkers. Deze groep verricht jaarlijks zo’n 235.000 uur arbeid bij grote en kleinere opdrachtgevers. Het kantoor is tevens thuisbasis van waaruit AB Vakwerk haar agrarische dienstverlening in Noord-Holland organiseert.
Ook nieuwsgierig naar het eindresultaat? Kom donderdagmiddag 28 juni vanaf 16.00 uur gerust een kijkje nemen. Meer weten over AB Vakwerk? Ga dan naar abvakwerk.nl

Artikel geplaatst op donderdag 21 juni 2018 - 13:16