Rodi

Hubo Broers Breezand zorgt er voor

BREEZAND - Recent is de bouwmarkt van Hubo Broers voorzien van het nieuwe landelijke logo en verder geheel opgefrist met een nieuwe signing, zowel binnen als buiten! Aan de service en kwaliteit wordt niet getoornd.

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal, dit is omgezet naar de garantie van het 9 keer ontzorgen. “Hubo is vernieuwd, het stof is er af. Er is een duidelijke toekomstvisie geformuleerd welke nu omgezet is in de praktijk. De winkels krijgen allen dezelfde uitstraling en daarmee zien ook wij de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus Monique Broers van Hubo Breezand. “De wereld om ons heen verandert en daar sluiten wij onze ogen zeker niet voor. Maar het vraagt om ondernemerschap, vernieuwen en lef. Hubo ziet zichzelf als keizer van de service. Wij leggen de focus op persoonlijk contact, het helpen van onze klanten. Een totaaloplossing bieden, dat is waar het om draait. En dit voor zowel de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser.”
Het specialisme van Hubo Broers is vooral het maatwerk op gebied van kasten, deuren en veranda’s. Voor elke situatie is een pasklare oplossing te vinden. Zij komen bij de klant thuis om in te meten en te monteren, zodat de klant geheel ontzorgt wordt op dit gebied.
Indien noodzakelijk kunnen de vakmensen van het Bouwbedrijf P. Broers BV assisteren of de werkzaamheden overnemen, met als uiteindelijk doel een goed en vakkundig resultaat! Kortom, bij Hubo Broers aan de Burg. Lovinkstraat 2 in Breezand is men aan het juiste adres voor alle werkzaamheden, zowel binnen als buiten!

Artikel geplaatst op vrijdag 13 juli 2018 - 13:34