Rodi

Open Huis bij Kroonkeukens
Zondag 14 oktober van 11.00 tot 16.00 uur

(Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Kroonkeukens aan De Wieken 2 in Hippolytushoef houdt zondag 14 oktober van 11.00 tot 16.00 uur een Open Huis. "Op deze dag kan iedereen zich laten inspireren op het gebied van de nieuwste keukentrends", vertelt Arie Kossen van Kroonkeukens.


"Natuurlijk staat tijdens het Open Huis ons verkoopteam klaar om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste keukentrends welke zij in september hebben opgedaan tijdens de Keukenshow in Duitsland", aldus Kossen. "Ook op het gebied van koken kunnen bezoekers deze dag volop inspiratie opdoen, want huiskok Wim gaat allerlei lekkers koken. Tijdens het koken voorziet hij iedereen van allerlei tips en geeft hij uitleg over de keukenapparatuur", vervolgt Kossen.
"Wij zijn breed inzetbaar. Van het vervangen van keukenapparaten tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Bovendien kunnen wij een keukenverbouwing binnen een week realiseren. Wij slopen en verwijderen de oude keuken en voeren alles af. Daarnaast verrichten wij al het installatie-, stuc-, timmer- en tegelwerk en uiteraard leveren en plaatsen wij de nieuwe keuken. Met deze all-in service onderscheiden wij ons in de keukenbranche."

Inbouwapparatuur vervangen

Wanneer je bestaande inbouwapparatuur in de keuken wilt vervangen dan kun je ook terecht bij Kroon Keukens. In het kader van keukenrenovatie adviseren zij klanten graag. Keukenapparatuur kan kapot gaan. Wanneer de apparatuur is ingebouwd is het lastig om dit zelf te vervangen. De vakmensen van Kroon Keukens helpen je om de apparatuur volledig gebruiksklaar te monteren.
Het kan ook zijn dat je keukenapparatuur toe wilt voegen in de keuken. Je kiest na verloop van tijd toch voor een vaatwasser of een combi-magnetron. "In dit geval gaan wij met je om tafel om een passend ontwerp te maken. Wij kunnen je helpen met de vervanging van jouw koelkast, vriezer, kookplaat, magnetron, oven, combi-magnetron, vaatwasser of afzuigkap. En natuurlijk ook voor het vervangen van het werkblad. En als nieuwtje kunnen wij melden dat wij in januari 2019 onze nieuwe afdeling Kroon Tegels en Sanitair openen. Hierover informeren wij u later graag meer." Kijk voor meer informatie op www.kroonkeukens.com en ontdek de mogelijkheden.
Kroonkeukens is te vinden aan De Wieken 2 in Hippolytushoef, tel. 0227-760060. E-mail: info@kroonkeukens.com. Zie voor meer informatie: www.kroonkeukens.com

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 11:22