Rodi

Acupunctuur Jan Oud: gespecialiseerd in pijn- en blessurebehandeling

Acupuncturist Jan Oud. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN/NOORD-SCHARWOUDE - In zijn praktijken in Kolhorn en Noord-Scharwoude maakt acupuncturist Jan Oud naast fysio en manuele therapie gebruik van zijn vele specialisaties op het gebied van sportblessures, pijnbestrijding, allergieën, rookverslaving en dry needling. "Ik heb een goede methode ontwikkeld om deze therapieën te combineren en zo tot een nog beter en sneller resultaat te komen".


Niet alleen het symptoom van een blessure zoals pijn, zwelling of bewegingsbeperking wordt aangepakt maar ook eventuele onderliggende energie tekorten waardoor de blessure veel sneller herstelt.
Bij een behandeling worden hele dunne naaldjes vrijwel pijnloos op specifieke energiepunten geplaatst waarbij meer dan vijftig klachten kunnen worden behandeld zoals tenniselleboog, schouder en knieklachten, rug en nekklachten, migraine, vermoeidheid, slaapstoornissen, gewrichtsklachten, darmklachten, rookverslaving, overgewicht, eczeem, stress, hooikoorts, overgangsklachten et cetera.
Allerlei oorzaken, zowel lichamelijk als emotioneel, kunnen de energiestroom in het lichaam verstoren waardoor klachten ontstaan. Door behandeling van de acupunctuurpunten kan de energiestroom zich herstellen en klachten verdwijnen of verminderen.
De acupunctuurpunten kunnen ook met een laser worden behandeld, een veilig en volledig pijnloos alternatief. Vooral voor kinderen of mensen met angst voor naaldjes is het een uitkomst. Met een computergestuurd meetsysteem kan precies worden aangetoond waar de energie verstoord is en waardoor de klachten zijn ontstaan.
Alles over acupunctuur en wat ermee behandeld kan worden is te lezen op www.acupunctuuroud.nl . De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed wanneer men aanvullend verzekerd is. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met tel. 06-13764813. Of stuur een e-mail naar: acupunctuuroud@planet.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 14:39