Rodi

Telecombinatie Anna Paulowna opent vernieuwde winkel

Brian Wals en Cor Posthumus. (Foto: Beemster Schagen)

ANNA PAULOWNA - Telecombinatie Anna Paulowna, onderdeel van Beemster Schagen, heeft een vernieuwde winkel geopend in het winkelcentrum van Anna Paulowna. Waar ze bijna elf jaar geleden zijn gestart op Sluisplein 3, zijn ze twee panden opgeschoven naar nummer 7 (voorheen de apotheek).


In navolging op de stap die Beemster Schagen ruim twee jaar geleden in Schagen heeft gezet met haar partners Telecombinatie en RingFoto, wordt het assortiment qua producten en diensten nu eveneens in Anna Paulowna uitgebreid. De al aanwezige artikelen op het gebied van telecom zijn aangevuld met televisies, audio (bluetooth)speakers van Audio Pro en JBL, fotocamera's, verrekijkers, gepersonaliseerde smartphone hoesjes en domotica; beveiligingssysteem van EZVIZ en slimme verlichting en deurbellen van Philips Hue en Ring.
Met deze uitbreidingen speelt Beemster Schagen zodoende ook in Anna Paulowna in op de ontwikkelingen van de technologie waarin de smartphone, of tablet, het middelpunt is in het huishouden en daarbuiten. Met dit smartdevice is het namelijk mogelijk om steeds meer apparatuur aan te sturen. Zo kan er bijvoorbeeld met de beveiligingscamera van EZVIZ tijdens vakantie heel eenvoudig worden bekeken wat er thuis gaande is, is de (gekleurde) verlichting van Philips Hue onder andere op afstand in en ook weer uit te schakelen en kan met de deurbel van Ring op ieder moment van de dag worden gezien wie er voor de deur staat, terwijl men thuis is of ergens anders op de wereld verblijft.
De modern ingerichte winkel is, net als in Schagen, gericht op Imaging & Connectivity en is dan ook voorzien van veel van deze producten. Daarmee fungeert het direct als experiencestore, waar de producten dus ‘live’ kunnen worden ervaren. Naast de uitbreiding van producten, is het dienstenpakket van particuliere en zakelijke mobiele abonnementen, het volledig installeren van de gekochte smartphone of tablet, Internet en Televisie voor thuis en inmiddels ook Energie voor thuis, uitgebreid met reparatie van smartphones (in de winkel), foto's afdrukken 'direct klaar' en uiteraard de installatie van de gekochte televisie. Hiernaast worden de pasfoto's weer uit de hand gemaakt in plaats van in de cabine.
Beemster Schagen gelooft niet alleen in de uitbreiding van haar filiaal in Anna Paulowna, maar is er ook van overtuigd dat de vernieuwde winkel een mooie aantrekkingskracht kan hebben voor het gehele centrum van Anna Paulowna.
Vanzelfsprekend horen bij een opening de nodige acties, zodoende zijn deze ook in dit geval van toepassing. Ze zijn natuurlijk terug te vinden in de winkel, maar ook op www.beemsterschagen.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 05 oktober 2018 - 08:57