Rodi

Dertig jaar Optiek Léon!

Optiek Léon viert dit najaar het dertigjarig bestaan. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Dit najaar bestaat Optiek Léon dertig jaar.Om dit te vieren krijgt iedereen die in oktober een bril of lenzen koopt een taart van Bakkerij Alkemade!


In dertig jaar is er een hoop gebeurd en veranderd; van het beginnen met Tineke tot doorgroeien naar een modern familiebedrijf; van een kleine winkel aan de Molenvaart tot een grote zaak aan het Sluisplein; van een naar twee meetruimtes.
Wat niet is veranderd is het oog op service, vakmanschap en kwaliteit. Elke bril wordt door een gediplomeerde opticien aangemeten, én er wordt gekeken naar de gezondheid en samenwerking van de ogen. Gecombineerd met de modernste brillenglazen en nauwkeurigste meetapparatuur is men van een scherpe blik verzekerd! Om dit nog aantrekkelijker te maken krijgen klanten in de gehele maand oktober een upgrade op multifocale glazen ter waarde van € 100,- cadeau!
Ook voor het montuur hoeft men niet ver te kijken; van gerenommeerde merken als Silhouette, Ray-Ban of Rodenstock tot de nieuwste collecties van Etnia, Blackfin en Esprit. Speciale vermelding gaat uit naar Yellow's Plus; kwalitatief hoogwaardig monturen die zowel licht, sterk als elegant zijn.
Genoeg redenen om de ogen te trakteren op het beste! Liever geen bril? Voor contactlenzen, in alle soorten en maten; ook voor nacht- of multifocale lenzen.
Niet alleen de ogen verdienen het beste. Daarom werk Optiek Léon samen met Engel Hoorservice uit Schagen. Elke donderdag kunnen klanten, op afspraak, bij Optiek Léon terecht met hoorproblemen. Uiteraard kan men voor batterijen altijd bij hen terecht aan Sluisplein 18 in Anna Paulowna, tel. 0223-533027. Zie ook: www.optiekleon.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018 - 12:52