Rodi

'Lekker in je vel, gezond tot op het bot'

WIERINGERWERF - Botten je staat er niet dagelijks bij stil. Jammer, vindt DA Meeuwsen. Want gezond leven start met het behoud van sterke botten. Daarom zijn er in oktober bijzondere botten-acties gepland. Van een digitale 'Chat met je Skelet' tot in het oog springende touwtjespring-acties.


Ingeborg Ruijter, ondernemer DA Meeuwsen: “20 oktober is het Wereld Osteoporose Dag. Omdat wij staan voor gezond leven, besteden we daar aandacht aan. Thema is dit jaar touwtjespringen. Dus dagen wij onze klanten uit voor een touwtjespringwedstrijd. Je kan daarom bij ons bij bepaalde producten een gratis springtouw krijgen.”
DA Meeuwsen pakt flink uit voor dit thema. Een speciale bottenflyer, online vragen stellen aan een virtueel skelet. Ingeborg: “Gezondheid gaat voor ons verder dan een pilletje als je ziek bent. Wij zijn er om te zorgen dat onze klanten gezond blijven en zich zo voelen. Met producten? Natuurlijk. Maar ook met informatie of door ze te helpen in beweging te blijven."
DA drogisterij Meeuwsen is te vinden aan Terpstraat 11b in Wieringerwerf, tel. 0227-604764. In Middenmeer aan Brugstraat 39, tel. 0227-501505.

Artikel geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 - 11:10