Rodi

Najaarstrends bij ShoePlaza

Uit de collectie voor mannen van ShoePlaza een model van Giorgio. (Foto: aangeleverd)

WIERINGERWERF - Van zwoele zomerdagen naar herfstige regenbuien. Laat ze maar komen. Het geeft veel gezelligheid binnen en bij ShoePlaza stromen de najaarscollecties weer binnen. De drive om mooie schoenen te vinden en die te combineren met de laatste trends is weer gelukt. De trend is duidelijk; dit najaar gaat men voor half hoog en stoer gehakt.


Modebewuste vrouwen stelen de show met stoere veter en biker boots. Dikke zolen, stevig profiel en glanzende gespen als een stijlvol contrast bij een elegante outfit of juist als onderdeel van een stoere bikeroutfit. Enkellaarsjes zijn dé hit en in allerlei varianten verkrijgbaar en daarbij de sneakers in nieuwe stijlen met grove outsoles.
Voor wie niet bang is een beetje op te vallen zijn de modellen van Laura Vita een gouden greep, kleurrijk en gedurfd. Genoeg te zien en te passen daar bij ShoePlaza. Neem de uitgebreide Gabor collectie met meer dan zeventig modellen voor schoenen die je nooit meer uit wilt trekken.
Voor de mini-me's die gelijk gekleed willen zoals mama, zijn er genoeg leuke bikerboots te vinden opgeleukt met prints. Voor de jongens onder andere Skechers met lichtjes. De voetjes worden eerst altijd gemeten voor de juiste maat.
De collectie voor mannen omvat zowel sportieve als geklede modellen met als nieuwkomer Giorgio. Prachtige leersoorten, rustige motieven en makkelijk te combineren.
Bekijk de mooie collectie heren-, dames- en kinderschoenen met zorg samengesteld door ShoePlaza of spot alvast de nieuwste modellen op www.schoenentic.nl.
ShoePlaza is te vinden aan Terpstraat 7 in Wieringerwerf, tel. 0227-601224.

Artikel geplaatst op vrijdag 12 oktober 2018 - 11:20