Rodi

Engel Hoorservice nu ook in Anna Paulowna

Elke donderdag is er audicien van Engel Hoorservice bij Optiek Léon in Anna Paulowna voor deskundig advies. (Foto: Vincent de Vries / RM)

ANNA PAULOWNA - Men kan nu niet alleen voor de ogen, maar ook voor de oren terecht bij Optiek Léon! Elke donderdag vindt men een audicien van Engel Hoorservice in de winkel van Optiek Léon op het Sluisplein. Deze samenwerking is een jaar geleden tot stand gekomen en is succesvol gebleken.


Voor de cliënten in de regio Anna Paulowna is de audicien nu makkelijker bereikbaar. Een afspraak maken kan door te bellen naar Engel Hoorservice in Schagen, tel. 0224-212398. Bij kleine problemen die men met het hoortoestel ervaart óf met vragen over het hoortoestelgebruik is men welkom tijdens het inloopspreekuur van 16.00 tot 17.00 uur.
Optiek Léon heeft nu ook onderhoudsproducten en batterijen voor het hoortoestel in het assortiment, voor deze artikelen kan ook op een ander moment terecht. Optiek Léon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.
Beide bedrijven hebben hetzelfde motto; alleen het beste voor de klant! Goed horen en zien is natuurlijk ontzettend belangrijk, daarom proberen ze altijd tot het best mogelijke resultaat te komen. Bel of kom langs om een afspraak te maken voor een gratis én vrijblijvende oog- of hoortest!

Artikel geplaatst op vrijdag 02 november 2018 - 13:18