Rodi

Feestweek bij Snackbar Miriandi

Mimo Hagar van Snackbar Miriandi. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Snackbar Miriandi viert feest, want de zaak is al weer vijftien jaar gevestigd aan Molengang 8 in Anna Paulowna. Eigenaar Mimo Hagar en zijn vrouw Ank van de Water vieren het jubileum graag met de klanten en dus houden zij een feestweek van dinsdag 4 tot en met zondag 9 december. Daarnaast steunen zij de Alzheimer stichting.

"Mede dankzij uw vertrouwen hebben wij plezier in ons werk", zegt Mimo. "Vanaf nu gaan wij een aantal goede doelen ondersteunen en wij hopen dat u ook een steentje wilt bijdragen. De Alzheimer stichting hebben als goede doel uitgekozen, omdat wij hun missie erg belangrijk vinden."
Donderdag 29 november bestond Snackbar Miriandi precies vijftien jaar en Mimo en Ank zijn voornemens om daar nog minstens vijftien jaar aan vast te knopen. Het jubileum hadden zij niet kunnen bereiken zonder het vertrouwen van de klanten en daar zijn ze dankbaar voor.
Snackbar Miriandi is te vinden aan Molengang 8 in Anna Paulowna, tel. 0223 - 535338. Zie voor meer informatie: www.miriandi.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 30 november 2018 - 09:35