Rodi

Uitnodigende entree voor Landgoed Hoenderdaell
Restaurant Veer vanaf januari langer open

De vernieuwde entree van Landgoed Hoenderdaell. (Foto: Vincent de Vries / RM)

ANNA PAULOWNA - “Voorheen reed je Landgoed Hoenderdaell binnen in het donker. Dat hebben wij aangepakt door onze entree te vernieuwen met verlichting bij de toegangsweg en in plaats van hekwerk staat er nu een mooie smeedijzeren entreepoort”, vertelt Robert Kruijff van Landgoed Hoenderdaell. De entree van het dierenpark in Anna Paulowna is nu voorzien van een plein, waardoor het familiepark nog meer uitnodigt tot een bezoek.

Met de feestdagen op komst is Landgoed Hoenderdaell evenals restaurant Veer voorzien van sfeerverlichting. Agnes Kruijff kan dan ook niet wachten tot zij en haar team het restaurant verder in kerstsferen gaan steken. “In het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan de beleving in restaurant Veer. Nu de entree van het landgoed is verandert, wordt het tijd om ook in het restaurant zelf te gaan vernieuwen. Dat hebben we onlangs al gedaan met de nieuwe menukaart die in november is geïntroduceerd en straks willen we de indeling en het meubilair onder de loupe gaan nemen. Daarnaast zijn wij vanaf 8 januari elke maandag en dinsdag open tot 17.00 uur, zodat bezoekers gebruik kunnen maken van de lunchkaart.”

Dorpsplein
Vanaf het terras van restaurant Veer kunnen gasten een blik werpen op de bezoekers die Landgoed Hoenderdaell betreden. “Met de komst van het plein bij de entree willen wij een soort dorpsplein-gevoel creëren”, aldus Agnes. “Bewoners van Anna Paulowna weten inmiddels dat ze ‘s avonds kunnen dineren bij ons en dat willen we natuurlijk ook kenbaar maken bij onze andere bezoekers. Overdag kun je een kijkje nemen bij de dieren van het landgoed en daarna is het ideaal als men op de fiets langs komt om bij ons te eten.”
Landgoed Hoenderdaell en restaurant Veer zijn te vinden aan Van Ewijckskade 1 in Anna Paulowna. Zie voor meer informatie: www.landgoedhoenderdaell.nl en www.restaurantveer.nl

Artikel geplaatst op donderdag 29 november 2018 - 16:33

Foto's