Rodi

Cursus mindful mediteren

SCHAGEN/ANNA PAULOWNA - Wil je leren mediteren of mediteer je al en wil je dit in een groep doen? Vanaf donderdag 3 en vrijdagavond 4 januari gaan Karin en Robert Gilhuijs van Karo’s Zorg in Schagen en Anna Paulowna van start met een vijf wekelijkse themacursus mindful mediteren in rijkdom en overvloed.


Een cursus over meditatie en verandering, waarbij je gaat voelen dat je je eigen creatie bent en dat je alles kunt bewerkstelligen wat je wilt. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en balans in lichaam en geest. Voor een ieder die meer rust in zijn leven wil. Maar meditatie is ook een goede ondersteuning bij diverse fysieke en geestelijke klachten zoals bij een burn-out, slaapproblemen, epilepsie, et cetera. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig en is geschikt voor jong en oud.
De cursus wordt in Schagen gegeven op het Viertaal College en in Anna Paulowna in de praktijkruimte van Karo’s Zorg van 19.30 uur tot 21.30 uur. Kijk voor verdere informatie of opgave op www.karoszorg.nl of neem contact op met tel. 0223-522149.

Artikel geplaatst op donderdag 13 december 2018 - 09:12