Rodi

Altijd mobiel bij Autobedrijf Rick van Lierop

Autobedrijf Rick van Lierop heeft de beschikking over robuuste leenfietsen die de klant mobiel houden bij onderhoud. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Ludo Schra van Schra Tweewielers Breezand heeft drie nieuwe fietsen geleverd aan Autobedrijf Rick van Lierop. Marco Plukker, receptionist van het autobedrijf heeft ze in ontvangst genomen. "In onze werkplaats loopt het storm", vertelt Marco. "In 2016 zijn we naast de in- en verkoop van personen- en lichte bedrijfswagens begonnen met garagewerkzaamheden. We hebben een volledig ingerichte werkplaats met vijf hefbruggen die elke dag vol gepland staan. Elk merk en type auto kunnen wij onderhouden en APK keuren."


"Als klanten hun auto bij ons aanbieden voor onderhoud, dan wordt er een gratis leenauto meegegeven. Onze leenvloot bestaat uit vijf klantenservice-auto's, waaronder een bedrijfswagen om ook onze zakelijke klanten mobiel te houden tijdens onderhoud."
"Toch komt het voor dat alle klantenservice-auto's onderweg zijn. Zo zijn we op het idee gekomen om fietsen in te zetten als vervangend vervoer. Veel klanten wonen of zijn werkzaam in de omgeving van de Spoorbuurt, hiervoor is een leenfiets een perfecte aanvulling om onze klanten mobiel te houden."
"Ludo heeft ons deze robuuste fietsen geadviseerd. Deze kunnen tegen een stootje en hebben een handig krat voorop, zodat er ook makkelijk een boodschap met de fiets gedaan kan worden. Kortom, Autobedrijf Rick van Lierop houdt zijn klanten altijd mobiel met zowel vier- als tweewielers."
Autobedrijf Rick van Lierop is te vinden aan Spoorsingel 15 in Anna Paulowna, tel. 0223-533360. Zie ook: www.rvlauto.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 21 december 2018 - 10:31