Rodi

‘Klachten verhelpen door combineren van therapieën'

Acupuncturist Jan Oud. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN - Jan Oud werkt al twintig jaar als acupuncturist en heeft zowel een praktijk in Kolhorn als Noord-Scharwoude.


"Vaak hebben mensen die bij mij een afspraak maken al veel geprobeerd om van hun klachten af te komen", vertelt Oud. "Omdat ik naast acupuncturist ook fysio- en manueel therapeut ben kan ik een aandoening met meerdere inzichten onderzoeken en behandelen. Ik maak hierbij ook gebruik van mijn vele specialisaties op het gebied van pijnbestrijding, sportblessures, allergieën, chronische nek- en rugklachten, dry needling en laseracupunctuur."
"Een klacht is een teken van het lichaam dat het natuurlijke evenwicht is verstoord. Mijn uitdaging is deze 'verstoring' op te lossen met acupunctuur en indien nodig ondersteund door westerse technieken. Meer dan vijftig klachten kunnen worden behandeld zoals tenniselleboog, schouder-en knieklachten, rug- en nekklachten, stress, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapstoornissen, overgangsklachten, allergieën, darmklachten, rookverslaving, sportblessures et cetera."
"Omdat ik gebruik maak van een programma waarbij alle onderzoeken en behandelingen op het gebied van acupunctuur worden vastgelegd blijf ik van alle behandelmogelijkheden en de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte."
De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed bij een aanvullende verzekering. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met tel. 06-13764813 of e-mail: acupunctuuroud@planet.nl. Alles over acupunctuur en wat ermee behandeld kan worden is te lezen op www.acupunctuuroud.nl .

Artikel geplaatst op vrijdag 04 januari 2019 - 12:52